The Victorians

Zanggroep The Victorians bestaat uit zangers uit de regio Hilversum onder professionele leiding van Harrie Herfst. Wij zijn ervaren zangers met een passie voor zowel meerstemmige koormuziek, als de sfeer van kerst. Die combinatie maakt dat wij jaarlijks in december bekende en minder bekende Christmas Carols ten gehore brengen in de traditionele Victoriaanse kleding uit de tijd van Charles Dickens.


Repertoire en optredens

Het repertoire van The Victorians bestaat uit, merendeels Engelstalige, traditionele Christmas Carols. De zangers zijn prachtig uitgedost in de kledingstijl van Charles Dickens en brengen sfeervolle Christmas Carols ten gehore. We zingen a capella en meerstemmig en treden jaarlijks op in december in de regio Hilversum.

 Voor een indruk van ons repertoire klik hierBoekingen

U kunt ons boeken voor optredens in december 2021. Wij zingen in de buitenlucht, in parken, bij winkelcentra, om gasten te verwelkomen bij uw evenement of waar u maar zoekt naar een traditionele kerstsfeer. Ook zingen wij bij voldoende ruimte en ventilatie binnen, zoals bijvoorbeeld bij verzorgingstehuizen, horeca, ziekenhuizen, etc. Met nummers zoals Deck the hall, Joy to the World, God rest you merry, gentlemen en Jingle Bells komt het publiek al snel in de kerstsfeer. De traditionele kleding versterkt hierbij het kerstgevoel.

Wilt u ons boeken voor een optreden in december 2021 of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via gwenvisser17@gmail.com of telefonisch via 06-40090753.